Άγιοι Τόποι!

Αποτελεί προσκύνημα ζωής και μάλιστα τόσο σημαντικό, ώστε όποιος αξιωνόταν να προσκυνήσει παλαιότερα στα μέρη της Αγίας Γης λάμβανε τιμητικά τον τίτλο του «Χατζή»! Εμείς σαν σύγχρονοι «Χατζήδες» θα κάνουμε ένα μικρό οδοιπορικό της ζωής του Χριστού μας, βαδίζοντας στα μέρη που διαδραματίστηκαν πολλά από τα γεγονότα της Καινής Διαθήκης όπως ο Γολγοθάς, η Κανά και…όχι μόνο!  Θα αναβιώσουμε ιστορίες από την Παλαιά Διαθήκη επισκεπτόμενοι τα Τείχη της Ιεριχώ, θα φανταστούμε νοερά τον Προφήτη Μωυσή να βαστάζει τις θεοχάρακτες πλάκες με τις Δέκα Εντολές, θα δούμε τη φλεγόμενη Βάτο επισκεπτόμενοι το Όρος Σινά.

Για πάνω από τρεις δεκαετίες επισκεπτόμαστε τους Αγίους Τόπους και κάθε φορά αποκομίζουμε κάτι καινούργιο. Ως Συν-Ταξιδιώτες σας προσκαλούμε σε αυτό το Παγκόσμιο προσκύνημα των απανταχού Χριστιανών, για να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση των Αγίων Τόπων αλλά και τη χαρά μιας μοναδικής εμπειρίας…Σας περιμένουμε!

Μini

Τριήμερες εκδρομικές «αποδράσεις» που αφορούν μόνο εκδρομικούς προορισμούς εσωτερικού και την Κύπρο μας. Καλό σας ταξίδι!

Troodos one

Με μέγιστη διάρκεια την μια εβδομάδα, ανακαλύψτε αγαπημένα προσκυνήματα μεταξύ 9 διεθνών προορισμών που θα μας ξεναγήσουν στις ομορφιές τους.

Τraveler

Το πρόγραμμα Τraveler σας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της γης! Απολαύστε τα προσκυνήματα του αγαπημένου σας προορισμού, γνωρίστε την ομορφιά και την ιστορία του κάθε τόπου, απολαύστε ελεύθερους περιπάτους σε γραφικά σοκάκια ή μέσα στην πόλη με αγαπημένα εκδρομικά πακέτα που ξεπερνούν την μια εβδομάδα!

Panorama10+

Γιατί να ταξιδέψεις μόνο στους Αγίους Τόπους όταν μπορείς να γνωρίσεις και την Ιορδανία; Ή την Αίγυπτο; Ή και τις τρεις αυτές χώρες ΜΑΖΙ; Τα προγράμματα Panorama 10+ σας ταξιδεύουν στον αγαπημένο σας προορισμό και όχι μόνο γιατί στο Troodos Travel, ο χρόνος….δεν μετρά!

error: