3D Περιήγηση στον Ναό της Αναστάσεως

3d περιήγηση - Ναός της Αναστάσεως

3D Περιήγηση στο εσωτερικό του Ναού της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα!

Ο Ναός της Αναστάσεως είναι το κέντρο των βιβλικών προσκυνημάτων των Αγίων Τόπων. Εκεί βρίσκονται τα τελευταία σημεία της Via Dolorosa, η οποία σχετίζεται με τις τελευταίες ώρες των Παθών του Χριστού. Εκεί βρίσκεται ο Φρικτός Γολγοθάς, εκεί και η Αποκαθήλωση. Μα πάνω από όλα εκεί βρίσκεται ο Πανάγιος Τάφος, το μέρος που ο θάνατος νικήθηκε και ανέβλυσε η ζωή!

Σε όποιον δεν έχει την  δυνατότητα να ταξιδέψει στην Παλαιά πόλη και να συναντήσει από κοντά αυτά τα πανάγια προσκυνήματα, σήμερα, με την δυνατότητα της τεχνολογίας είναι εφικτό…Έστω και εικονικά!

Δείτε στην συνέχεια μια 3D εικονική περιήγηση στο εσωτερικό του ναού της Αναστάσεως, όπως αυτό συναντάται σήμερα. Η ξενάγηση σας ξεκινάει από την Αγία Αυλή, όπου περιμετρικά φαίνεται το πλήθος προσκυνητών και τα διάφορα παρεκκλήσια. Στο εσωτερικό του Ναού θα συναντήσετε τα παρακάτω προσκυνήματα (με την σειρά που εμφανίζονται):

1.Αποκαθήλωση, 2. Εσωτερικό του Ναού, 3. Διάδρομος, 4. Άγιο Κουβούκλιο (Ροτόντα), 5. Παρεκκλήσι του Αδάμ, 6. Παρεκκλήσιο της Ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, 7. Εσωτερικό του Ιερού Κουβουκλίου 8. Πανάγιος Τάφος.

Για την περιήγηση σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια του πληκτρολογίου ή το mouse (drag & move). Επίσης στην οθόνη σας υπάρχει δυνατότητα επιλογής zoom +-  και full screen (υπάρχουν οι σχετικές επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης.

Και μην ξεχνάτε…αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας αφιέρωμα.

Καλό…ψηφιακό προσκύνημα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Σχόλια

  1. Αποστολος

    Ήταν πάρα πολύ ωραίο ήταν σαν να ήμουν εκεί. Επίσης όλα τα υπόλοιπα vr ταξιδια ήταν φανταστικά σας ευχαριστώ πολύ

    1. Προσκυνητής

      Εμείς ευχαριστούμε Αποστόλη για τα καλά σου λόγια… Καλή χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: